Company Logo

1,2 procentų parama

Ugdymas karjerai

Mokyklos muziejus

Lankytojai

819138
Šiandien
Vakar
Šią savaitę
Praėjusią savaitę
Šis mėnuo
Praėjęs mėnuo
Iš viso
30
195
375
818119
2548
10179
819138
Jūsų IP: 44.201.131.213
Laikas: 2024-03-28 20:42:02
Visitors Counter

Elektroninis dienynas

LIONS QUEST

NŠA

Sveikatiada

Vaikų linija

Tėvų linija

Vyturys

„Skaitmeninių „Vyturio“ knygų biblioteka“

Mokyklų aprūpinimas

Bendradarbiavimas

Kalėdinis karnavalas

IMG 20191220 161436 Large   Gruodžio 20 dieną Nevarėnų pagrindinėje mokykloje vyko ilgai lauktas Kalėdinis karnavalas. Šventinio vakaro šeimininkai ir vedėjai dešimtokai visą mokyklos bendruomenę kvietė ,,sėsti į laiko mašiną ir nusikelti“ į sultono Machmudo valdymo epochą bei praverti šios žėrinčios karalystės vartus.     

         

Pirmieji į paslaptingąją sultono karalystę atvyko klajoklių gyvenimo būdą praktikuojantys čigonai. Šie atvykėliai siautėjo lyg patrakę. Skambiomis dainomis ir spalvingais šokiais visą sultono karalystę drebino svečiai iš Afrikos. Gracingu ir energingu šokiu sultoną sveikino nuožmūs kariai iš Azijos. Grėsmingais šūksniais bei dėmesį kaustančiu pasirodymu nenusileido ir indėnai iš Šiaurės Amerikos. Praeities šmėklas savo skambiais balsais ir nuotaikingu šokiu vaikė linksmuoliai iš Grenlandijos. Jie ne tik pralinksmino sultoną, bet ir parodė, kaip iš ledo gabalėlių galima pastatyti būstą. Po tokių išradingų ir smagių prisistatymų visų svečių laukė sultono Machmudo surengtas ,,Žaibo“ turnyras. Turnyro metu atvykę svečiai turėjo atlikti įvairias ir tikrai sudėtingas užduotis.      

Sumanūs, išradingi, originalūs, šmaikštūs buvo visi, bet, pasak sultono, geriausiai pasirodė svečiai iš Šiaurės Amerikos, todėl jiems atiteko auksinė taurė iš paties sultono Machmudo lobyno. Visiems kitiems sultonas įteikė padėkos raštus ir kuklias saldžias dovanėlės. Na, o po ,,Žaibo“ turnyro visų svečių laukė smagi diskoteka.

 

                                                                                                    10 klasės mokinė Samanta Venskutė

 




Visos teisės saugomos © Kopijuoti informaciją draudžiama. Tikrinta XHTML and CSS.