Company Logo

1,2 procentų parama

Ugdymas karjerai

Mokyklos muziejus

Lankytojai

818339
Šiandien
Vakar
Šią savaitę
Praėjusią savaitę
Šis mėnuo
Praėjęs mėnuo
Iš viso
0
220
220
817209
1749
10179
818339
Jūsų IP: 3.230.128.106
Laikas: 2024-03-19 02:42:34
Visitors Counter

Elektroninis dienynas

LIONS QUEST

NŠA

Sveikatiada

Vaikų linija

Tėvų linija

Vyturys

„Skaitmeninių „Vyturio“ knygų biblioteka“

Mokyklų aprūpinimas

Bendradarbiavimas

Mokytojo dienos minėjimas

 1 1Su rudeninių lapų šlamesiu ir trumpėjančiomis naktimis, kalendoriuje atvertėme svarbią datą mokyklos gyvenime - spalio 5 - ąją, tarptautinę Mokytojo dieną.

 Šįkart šventę rengė vyriausieji - dvyliktokai, jiems talkino dešimtokai; tądien jie pabuvojo mokytojais ir mokė visų klasių mokinius bei tikruosius pedagogus.

   Šie moksleiviai prieš pirmą pamoką nuoširdų padėkos žodį tarė savo mokytojams ir paskirstė juos į 3 grupes: raudonuosius, geltonuosius ir žaliuosius. Paskirstymas buvo reikalingas grupėms, kurios ėjo į filosofijos, spektaklio ir matematikos pamokas.

  Dienos užbaigimo renginyje mokytojus sveikino mokyklos direktorė, mokyklos tarybos pirmininkė ir, žinoma, mokiniai. Mažiausieji - priešmokyklinės klasės mokiniai ir pradinukai - dovanojo mokytojoms savo darytus darbelius, vyresnieji savo auklėtojus sveikino įteikdami gėlių.

  Renginį pagyvino mokytojų grupių vaidinimas, sukurtas spektaklio pamokose. O vaidinta tikrai nemažai - savaip interpretuota daina "Gera gaspadinė", sukurtas dramatiškas Hamleto vaidmuo; fantazijos reikalavo nebyliojo spektaklio apie apokalipsę aktorių vaidinimas.

  Taip pat pagarsintos mokytojų mintys apie gyvenimą, užrašytos filosofijos pamokoje.

  Taigi, laikas tądien praėjo labai greitai - ne tik dėl jaunųjų mokytojų jaudulio dėl užgriuvusios atsakomybės, bet ir dėl ypatingo poreikio pasveikinti kartais mylimus, o kartais keikiamus pedagogus.

 12 klasės mokinė Greta Piktužytė

  

 




Visos teisės saugomos © Kopijuoti informaciją draudžiama. Tikrinta XHTML and CSS.