Company Logo

1,2 procentų parama

Ugdymas karjerai

Mokyklos muziejus

Lankytojai

818386
Šiandien
Vakar
Šią savaitę
Praėjusią savaitę
Šis mėnuo
Praėjęs mėnuo
Iš viso
47
220
267
817209
1796
10179
818386
Jūsų IP: 3.239.59.193
Laikas: 2024-03-19 10:01:16
Visitors Counter

Elektroninis dienynas

LIONS QUEST

NŠA

Sveikatiada

Vaikų linija

Tėvų linija

Vyturys

„Skaitmeninių „Vyturio“ knygų biblioteka“

Mokyklų aprūpinimas

Bendradarbiavimas

Mokytojo dienos minėjimas

 1 1Su rudeninių lapų šlamesiu ir trumpėjančiomis naktimis, kalendoriuje atvertėme svarbią datą mokyklos gyvenime - spalio 5 - ąją, tarptautinę Mokytojo dieną.

 Šįkart šventę rengė vyriausieji - dvyliktokai, jiems talkino dešimtokai; tądien jie pabuvojo mokytojais ir mokė visų klasių mokinius bei tikruosius pedagogus.

   Šie moksleiviai prieš pirmą pamoką nuoširdų padėkos žodį tarė savo mokytojams ir paskirstė juos į 3 grupes: raudonuosius, geltonuosius ir žaliuosius. Paskirstymas buvo reikalingas grupėms, kurios ėjo į filosofijos, spektaklio ir matematikos pamokas.

  Dienos užbaigimo renginyje mokytojus sveikino mokyklos direktorė, mokyklos tarybos pirmininkė ir, žinoma, mokiniai. Mažiausieji - priešmokyklinės klasės mokiniai ir pradinukai - dovanojo mokytojoms savo darytus darbelius, vyresnieji savo auklėtojus sveikino įteikdami gėlių.

  Renginį pagyvino mokytojų grupių vaidinimas, sukurtas spektaklio pamokose. O vaidinta tikrai nemažai - savaip interpretuota daina "Gera gaspadinė", sukurtas dramatiškas Hamleto vaidmuo; fantazijos reikalavo nebyliojo spektaklio apie apokalipsę aktorių vaidinimas.

  Taip pat pagarsintos mokytojų mintys apie gyvenimą, užrašytos filosofijos pamokoje.

  Taigi, laikas tądien praėjo labai greitai - ne tik dėl jaunųjų mokytojų jaudulio dėl užgriuvusios atsakomybės, bet ir dėl ypatingo poreikio pasveikinti kartais mylimus, o kartais keikiamus pedagogus.

 12 klasės mokinė Greta Piktužytė

  

 




Visos teisės saugomos © Kopijuoti informaciją draudžiama. Tikrinta XHTML and CSS.