Company Logo

1,2 procentų parama

Ugdymas karjerai

Mokyklos muziejus

Lankytojai

818391
Šiandien
Vakar
Šią savaitę
Praėjusią savaitę
Šis mėnuo
Praėjęs mėnuo
Iš viso
52
220
272
817209
1801
10179
818391
Jūsų IP: 3.95.233.107
Laikas: 2024-03-19 11:57:25
Visitors Counter

Elektroninis dienynas

LIONS QUEST

NŠA

Sveikatiada

Vaikų linija

Tėvų linija

Vyturys

„Skaitmeninių „Vyturio“ knygų biblioteka“

Mokyklų aprūpinimas

Bendradarbiavimas

Viktorina "Būk atidus"

1 8 Lapkričio 6 d. mūsų mokykloje lankėsi Prevencijos poskyrio nepilnamečių reikalų pareigūnų veiklos grupės specialistės: Vilma Kuzminskienė,  Rasa Liaucytė, ir Nevarėnų seniūnijos inspektorius Andrius Adomavičius. Tą dieną priešmokyklinės ugdymo grupės vaikams, 1-4 klasių moksleiviams bei jų mokytojams vyko viktorina,  kurios tikslas – ne tik suteikti vaikams smagių įspūdžių, bet ir daug žinių, kurios  būtų naudingos patekus į  netikėtas, nesaugias situacijas.

   Policijos pareigūnės vaikams pateikė daug patarimų saugumo temomis: kaip apsisaugoti nuo blogų kėslų turinčių žmonių; kaip vaikas turi elgtis, nepažįstamajam pasiūlius pasivažinėti automobiliu; kaip saugiai pereiti gatvę, kur segėti atšvaitus ir pan. Moksleiviams buvo parodyti ir mokomieji filmukai. Vėliau mokiniai pasiskirstė į 6 grupes: oranžinius, ruduosius, mėlynuosius, raudonuosius, violetinius ir žaliuosius. Grupėse mokiniai sprendė kryžiažodžius, atsakinėjo į uždarus ir atvirus klausimus, spalvino.

    Vaikai ne tik klausėsi paskaitėlės, žiūrėjo mokomuosius filmukus, bet ir patys atsakinėjo į klausimus. Aktyviausiai į klausimus atsakė 1 klasės mokinys Evaldas Kibelkis. Mokinys buvo apdovanotas Telšių apskrities vyriausiojo policijos komisariato diplomu. Greičiausiai ir išradingiausiai į viktorinos klausimus atsakė oranžinių grupė. Jiems buvo įteiktas Telšių apskrities vyriausiojo policijos komisariato diplomas ir padovanoti atšvaitai.

   Didžiausią triukšmą ir džiaugsmą mokiniams sukėlė kartu su specialistėmis atvykęs policijos bičiulis šuo Amsis. Mokiniai negalėjo ilgai nurimti, skandavo jo vardą. Visi mokiniai norėjo jį paliesti, pakalbinti. Draugiškasis Amsis atvežė mokiniams saldžių dovanų – saldainių. Mokiniai ilgai žaidė su policijos bičiuliu Amsiu, po to išsiskirstė pilni gerų įspūdžių, pasisėmę teigiamų emocijų.

       Socialinė pedagogė Sandra Vaičiulytė

 

1 (1)
1 (10)
1 (11)
1 (2)
1 (3)
1 (4)
1 (5)
1 (6)
1 (7)
1 (8)
1 (9)
01/11 
start stop bwd fwd




Visos teisės saugomos © Kopijuoti informaciją draudžiama. Tikrinta XHTML and CSS.