Company Logo

1,2 procentų parama

Ugdymas karjerai

Mokyklos muziejus

Lankytojai

818388
Šiandien
Vakar
Šią savaitę
Praėjusią savaitę
Šis mėnuo
Praėjęs mėnuo
Iš viso
49
220
269
817209
1798
10179
818388
Jūsų IP: 54.226.25.246
Laikas: 2024-03-19 11:24:45
Visitors Counter

Elektroninis dienynas

LIONS QUEST

NŠA

Sveikatiada

Vaikų linija

Tėvų linija

Vyturys

„Skaitmeninių „Vyturio“ knygų biblioteka“

Mokyklų aprūpinimas

Bendradarbiavimas

Projektas "Kūrybinės partnerystės"

Pradėta projekto „Kūrybinės partnerystės“ veikla

 

  Lapkričio 14 – 16 dienomis mūsų mokykloje svečiavosi, o kartu ir dirbo šiais metais prasidėjusio naujo projekto „Kūrybinės partnerystės“ kūrybos agentė Kristina iš Vilniaus. „Kūrybinių partnerysčių“ modelis siūlo mokykloms unikalią kūrėjų, atvykstančių dirbti į mokyklą, patirtį. Naujai suvokiama   mokinių, mokytojų, mokyklos bendruomenės narių, kūrybos agento ir kuriančių praktikų partnerystė tobulina  ugdymo organizavimą, mokyklos aplinką, kartu keičiasi mokinių ir mokytojų požiūris į savo pačių kūrybiškumą.

  Pirmąją dieną Kristina susipažino su mokykla, lankėsi aštuntose klasėse chemijos, biologijos, muzikos ir etikos pamokose. Antrąją dieną viešnia su keliais aštuntokais susipažino su Nevarėnais bei apsilankė pas buvusį mūsų mokyklos ilgametį technologijų mokytoją Silvijų Tendziagolskį. Po pamokų vyko susitikimas su mokytojais. Kristina dar kartą trumpai pristatė savo veiklą, projektą, mokytojai dirbo savarankiškai bei poromis. Trečioji diena buvo skirta mokinių veiklai. 8 a ir 8 b klasės net keturias pamokas dirbo salėje kartu su Kristina. Mokiniai žaidė, piešė plakatus, pildė anketas.

  Kristina išsivežė daug gerų įspūdžių, patirtų dirbant su mokytojais ir mokiniais, susipažino su mūsų mielu Nevarėnų miesteliu, liko sužavėta taip gražiai tvarkomais Telšiais. Ji dar apsilankė Katedroje, pavaikščiojo gražia Masčio ežero pakrante...

 

  Projekto koordinatorė, muzikos mokytoja            Daiva Kleivaitė- Hirzel

 



Visos teisės saugomos © Kopijuoti informaciją draudžiama. Tikrinta XHTML and CSS.