Company Logo

1,2 procentų parama

Ugdymas karjerai

Mokyklos muziejus

Lankytojai

818377
Šiandien
Vakar
Šią savaitę
Praėjusią savaitę
Šis mėnuo
Praėjęs mėnuo
Iš viso
38
220
258
817209
1787
10179
818377
Jūsų IP: 54.172.169.199
Laikas: 2024-03-19 07:58:11
Visitors Counter

Elektroninis dienynas

LIONS QUEST

NŠA

Sveikatiada

Vaikų linija

Tėvų linija

Vyturys

„Skaitmeninių „Vyturio“ knygų biblioteka“

Mokyklų aprūpinimas

Bendradarbiavimas

Renginys "Lietuvos tūkstantmečio vaikas"

Renginys, skatinantis tobulėti

   Lietuvos nacionalinės televizijos projektas „Lietuvos tūkstantmečio vaikas“ paskatino ne vieną mokyklą pakviesti ir savo šauniausius mokinius išbandyti intelektualines žinias ir gebėjimus panašiame žaidime savoje mokykloje. Šią idėją, skirtą Lietuvos tūkstantmečio paminėjimui, realizavome ir mes, Nevarėnų vidurinės mokyklos pedagogai. Mokyklos pasididžiavimas – 5 – 12 klasių gerai ir labai gerai besimokantys vaikai turėjo puikią galimybę pasitikrinti ne tik savo žinias iš mokomųjų dalykų, bet ir parodyti bendrą savo išprusimą. Ne paskutinį vaidmenį suvaidino ir greitas mąstymas, atmintis ir logikos elementai.

   Visi žaidimo dalyviai buvo apdovanoti knygomis, o nugalėtojai Elijus Butkus (6 klasė), Kristina Bagdonaitė (8 klasė), Donatas Kriščiūnas (10b klasė) ir Laura Šiaudkulytė (12 klasė) savo šeimų bibliotekas papildė net po tris knygas.

   Vienas pirmųjų mūsų mokyklos tikslų yra gabiųjų mokinių poreikių tenkinimas, sudarant sąlygas siekti aukštos ugdymo kokybės. „Ateities vaikai“ klubo veikla nukreipta būtent į gabiųjų vaikų ugdymą, jų asmenybės tobulinimą, lavinant jaunų žmonių kritinį mąstymą, verslumo įgūdžius. XXI amžiaus iššūkiai nuobodžiauti neleis. Tačiau mokyklos bendruomenė pasiruošusi nesutrikti prieš juos, nes, pasak Michaelo Fullano, „pastovi tiktai kaita“.

 

Vokiečių kalbos mokytoja metodininkė N. Vyžintienė,

klubo „Ateities vaikai“ vadovė

 




Visos teisės saugomos © Kopijuoti informaciją draudžiama. Tikrinta XHTML and CSS.