Company Logo

1,2 procentų parama

Ugdymas karjerai

Mokyklos muziejus

Lankytojai

819128
Šiandien
Vakar
Šią savaitę
Praėjusią savaitę
Šis mėnuo
Praėjęs mėnuo
Iš viso
20
195
365
818119
2538
10179
819128
Jūsų IP: 34.234.83.135
Laikas: 2024-03-28 11:27:06
Visitors Counter

Elektroninis dienynas

LIONS QUEST

NŠA

Sveikatiada

Vaikų linija

Tėvų linija

Vyturys

„Skaitmeninių „Vyturio“ knygų biblioteka“

Mokyklų aprūpinimas

Bendradarbiavimas

Mokykloje paminėta Tarptautinė mokytojų diena

IMG 20191004 111256 LargeSpalio 4 diena Nevarėnų pagrindinėje mokykloje prasidėjo neįprastai: į kabinetus besirenkančius mokytojus su šypsenomis ir dovanomis pasitiko dešimtokai, jie mokytojams įteikė po rudenišką simbolį – obuolį. Nuskambėjus skambučiui, visi rinkosi ne į pamokas, o į aktų salę. Būtent čia prasidėjo netradicinė, o šventinė diena, kurią organizavo dešimtos klasės mokiniai ir jų auklėtoja Ilona Stonkienė.

Šventinė diena prasidėjo literatūrine – menine kompozicija ,,Spalvų paletė“. Pasinerti į rudenišką spalvų, šokio ir muzikos pasaulį kvietė raiškaus žodžio mylėtojai: Erikas Blynovas, Radvilė Kačinskytė, - 8 kl., Vaida Purauskaitė, Dominykas Kuodys, Andžela Strikauskytė, Samanta Venskutė ir Aurelija Jonkutė - 10 kl. Mokinius ruošė lietuvių kalbos mokytoja Ilona Stonkienė ir šokių mokytoja Inga Budginienė. Visus žiūrovus nustebino ir gausių aplodismentų sulaukė ne tik mūsų skaitovai, bet ir mokyklos pradinukai bei 6-9 klasių vaikinų ansamblis. Jie mūsų mokytojams skyrė savo nuostabias dainas. Mokinius ruošė muzikos mokytojas Ignas Lukošius. Po meninio pasirodymo dešimtokai pasveikino mokytojus su profesine švente ir paskelbė pavaduojančių mokytojų sąrašą bei pakvietė visus į antrąją pamoką. Kol jaunieji mokytojai vedė įvairias veiklas ir pamokas mokiniams, mokytojai rinkosi į mokyklos skaityklą. Čia mokytojus pasitiko bibliotekininkė Danutė Ramančauskytė, ji mokytojams pateikė įvairių kūrybinių užduočių bei kvietė dalyvauti viktorinoje ,,Kas? Kur? Kada?“.

Tarptautinę mokytojų dieną vainikavo renginys ,,Nevarėnų žmonės 2019“. Renginio metu kiekvienam mokytojui buvo įteiktas žurnalo ,,Nevarėnų žmonės 2019 m.“ viršelis bei gėlės žiedas. Renginio metu netrūko skardaus juoko ir plojimų. Sveikinimo ir padėkos žodžius išsakė mokyklos direktorė Irena Žutautienė bei Mokinių komitetas. Už pagalbą organizuojant šią šventinę dieną dėkojame devintokams: Gintarei Vėlavičiūtei, Deimantei Strikauskytei, Viliui - Jonui Rubiui ir, žinoma, mokiniams, kurie nuotraukomis papuošė mokytojų kabinetų duris.

 

                                                                              

                                                                                      10 kl. mokinė Andžela Strikauskytė

 




Visos teisės saugomos © Kopijuoti informaciją draudžiama. Tikrinta XHTML and CSS.